Inforte Bilişim, EfficientIP’nin Yeni Distribütörü

Inforte Bilişim, EfficientIP’nin Yeni Distribütörü

Inforte Bilişim, EfficientIP’nin Yeni Distribütörü

Istanbul, 13 Mayıs 2024

Katma değerli bir distribütör olan Inforte Bilişim, dünyanın önde gelen ağ otomasyonu ve güvenlik çözümleri sağlayıcısı EfficientIP ile “Katma Değerli Distribütörlük” anlaşması imzaladı.

Bu iş birliği, Inforte Bilişim’in, işletmelere güçlü IP altyapısı ve sorunsuz operasyonlar sunan EfficientIP’nin kapsamlı çözüm paketini sunmasını mümkün kılıyor. EfficientIP’nin uzmanlığı sayesinde kuruluşlar, DNS-DHCP-IPAM (DDI) yeteneklerini geliştirerek ağları genelinde güvenlik ve verimliliği artırabilir. DNS-DHCP-IPAM (DDI) ve ağ konfigürasyonları için bütünleşik yönetim çerçevesi, uçtan uca görünürlük, tutarlı kontrol ve gelişmiş otomasyon sağlar.

Inforte CEO’su Güngör Gündoğdu, “EfficientIP ile yaptığımız bu iş birliği, Inforte’nin farklı işletmelerin dijital dönüşümlerini daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Ağ güvenliği ve otomasyon çözümlerinde en üst düzeyde hizmet veren EfficientIP’nin özellikle DNS, DHCP ve IPAM (DDI) teknolojilerini sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliğiyle işletmeleri daha güvenli, verimli ve kullanıcı dostu hale getirmeyi hedefliyoruz.” diye açıkladı.

EfficientIP, MEA & SAARC Bölge Başkan Yardımcısı Nick Itta ise şunları söyledi: “Türkiye’deki varlığımızı genişletmek için Inforte ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. Inforte’nin bölgedeki ana distribütörümüz olarak faaliyet göstermesiyle, DDI ve DNS Güvenliğini daha hızlı bir şekilde yeni bir kanal ortakları ve bayi ağıyla buluşturarak bölgedeki büyüme hedeflerimizi desteklemeyi amaçlıyoruz. Inforte’nin yetenekleri, yüksek kaliteli ve bütünleşik operasyonları garanti altına alırken, kanal ekosistemimizi daha da geliştirirken önemli bir rol oynayacaktır.”

İletişim: marketing@inforte.com.tr  / Gamze Turan – +90 532 391 15 10

Yorum yok

Sorry, the comment form is closed at this time.